9.4
uitstekend!
94
uitstekend!

Bestelbus

​​​​​​​Franken Autoverhuur

Een bestelbus huren in
Elspeet, Nunspeet of Putten

DAt is goed geregeld

Bij Franken Autoverhuur word je ontzorgd

Onze bestelbus kun je huren in Elspeet, Nunspeet of Putten. We maken gebruik van luxe Ford of Opel bussen. Vaak is er standaard navigatie, cruise control en een achteruitrijcamera aanwezig zodat je van al het gemak voorzien bent. De bestelbus staat schoon en afgetankt voor je klaar op de gewenste locatie. In overleg is de bus buiten openingstijden op te halen en terug te brengen. De bestelbus voor langere periode nodig? Maak gebruik van de bedrijfswagen shortlease.

JAck Stobbe

“Een aanrader!”


Prima service en goed geholpen. Men neemt de tijd voor de klant en dat is zeer prettig tevens komt men de afspraken na. Een fijne garage waar je geen nummer maar klant bent, een aanrader.


Kilometervrij huren

Voordelig met een bestelbus


Onze bestelbussen in Elspeet, Nunspeet of Putten zijn uitermate geschikt voor je verhuizingen. Al velen zijn je voorgegaan! Onbezorgd op pad met pechhulp, verzekering, onbeperkte kilometers bij huur van meer dan 7 dagen, laag eigen risico en dat alles te besturen met een rijbewijs B.

Bestelbus huren

€80,00

Per dag - excl. BTW/brandstof


. Rijbewijs B is voldoende

. 150 kilometer vrij per dag

. Extra voordelig weektarief kilometervrij

. Inclusief pechhulp en verzekering

. Ook te huur met automaat
. Schoon en afgetankt terugbrengen*
. €750,- eigen risico

* Bij het niet schoon retour terug brengen, worden schoonmaakkosten in rekening gebracht. Bij het niet aftanken worden er €10,- administratiekosten berekend bovenop de brandstofkosten.

WAAR WIJ bij Franken Autoverhuur VOOR STAAn