9.4
uitstekend!
94
uitstekend!

APK keuring

Veilig op pad

APK voor je auto


Wil je je Opel, Ford of een ander merk laten APK-keuren in Elspeet, Nunspeet of Putten? De Algemene Periodieke Keuring is een verplichting vanuit de overheid om de veiligheid van jezelf en je medeweggebruikers zo goed als mogelijk te garanderen. Daarnaast raden we je ook aan om de auto periodiek volgens interval fabrikant te onderhouden. Wist u dat de APK ook bijdraagt aan een betere leefomgeving? Een losse keuring is er al vanaf €59,- inclusief btw. Wilt u profiteren van extra voordeel? Combineer dan de APK met onderhoud. De APK is kosteloos* in combinatie met onderhoud. Kun je gelijk gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice.


*Met uitzondering van emissietesten en afmeldkosten.

. APK-keuring nodig?

Wat is het verschil tussen een
​​​​​​​APK en onderhoudsbeurt?


Bij de verplichte APK (Algemene Periode Keuring) wordt gekeken of jouw auto nog voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. De gezondheid van jouw auto is hiermee niet gegarandeerd. Dit doe je door een onderhoudsbeurt volgens voorschriften vanuit de fabrikant. Door je auto te laten onderhouden en periodiek te laten keuren heb je er alles aan gedaan om (onnodige) pechgevallen te voorkomen. Voorbeelden van controle werkzaamheden tijdens de APK: remmen, schokdempers, uitstoot van CO2 (benzinemotoren) en roet (dieselmotoren), controle van chassisnummer en kilometerstand. Voorbeelden van werkzaamheden tijdens een onderhoudsbeurt: wisseling van vloeistoffen zoals olie en remvloeistof, vervangen van interieur-/luchtfilters en softwareupdates.

Ricardo de Jong

“Competente medewerkers,
goede service”


Na uitgebreid zoeken ben ik hier terecht gekomen. Een leuk familiebedrijf, goede atmosfeer, competente medewerkers, goede service. Een bedrijf om zeker aan te bevelen!