9.4
uitstekend!
94
uitstekend!

Soorten lease

Kies met zekerheid

Zakelijk auto leasen


Een auto leasen gaat over meer zaken dan een maandbedrag. Wat als het leasecontract geannuleerd moet worden? Wil ik zekerheid of moet het juist een flexibel contract zijn? Wat gebeurd er als ik de auto inlever? Binnen zakelijke lease zijn er diverse mogelijkheden, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Het is goed om geïnformeerd te worden over de verschillende varianten zo kun je de juiste lease mogelijkheid kiezen die juist bij jou onderneming past. Zo blijf je flexibel.

Review

“Positieve ervaring en vriendelijk personeel”


De auto kreeg onderweg een servicemelding. Rond sluitingstijd kwam ik aan bij de garage, waar ik direct werd geholpen. Niet alleen het aangegeven onderhoud werd gedaan, direct werden nog enkele kleine punten verholpen onder de motorkap. Positieve ervaring, vriendelijk personeel.

Private auto leasen


Een auto leasen gaat over meer zaken dan een maandbedrag. Wat als het leasecontract geannuleerd moet worden? Wil ik zekerheid of moet het juist een flexibel contract zijn? Wat gebeurd er als ik de auto in lever? Binnen private lease zijn er diverse mogelijkheden, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Het is goed om geïnformeerd te worden over de verschillende varianten zo kun je de juiste lease mogelijkheid kiezen die juist bij jou thuis situatie past. Zo blijf je flexibel.

. Werkplaatsafspraak?

Een auto kopen of leasen?


Het aanschaffen van een personenauto of bedrijfswagen roept vaak de vraag op: kopen of leasen? Bij Franken Lease in Elspeet, Nunspeet en Putten begrijpen we dat deze keuze cruciaal is voor jouw bedrijfsvoering of thuis situatie. Wij helpen je graag op weg, zodat je weloverwogen kunt beslissen welke route het beste bij jouw situatie past. Een van de meest opvallende voordelen van zakelijk leasen is de financiële flexibiliteit die het biedt. In plaats van een grote initiële investering, spreid je de kosten over maandelijkse leasebetalingen. Dit kan voordelig zijn voor bedrijven die hun liquide middelen liever vrijhouden voor andere investeringen. Ditzelfde geld natuurlijk voor je thuis situatie. Kan jij het geld gebruiken voor een nieuwe keuken of veranda? Dan is private lease zeker een oplossing. Daarnaast biedt zakelijk lease en private lease duidelijkheid over de operationele kosten, omdat veel services zoals onderhoud, reparaties, afschrijvingen en verzekeringen vaak zijn inbegrepen. Dit zorgt voor meer budgettaire voorspelbaarheid en maakt het eenvoudiger om de totale kosten van het wagenpark te beheren. Daarbij wordt een lease voorstel vaak interessant bij een nieuwe of jonge auto. Laat je hier goed over informeren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voordelen van een auto aanschaffen


Bedrijven en huishoudens die graag volledige eigendom en controle over hun voertuigen willen, vinden kopen wellicht aantrekkelijker. Bovendien is het belangrijk om te beseffen dat je aan een leasecontract gebonden bent gedurende een bepaalde periode. Ook in mindere tijden blijven de kosten doorlopen! Vroegtijdig beëindigen kan onverhoopt extra kosten met zich meebrengen, wat niet altijd gelegen komt. Ook hier geld dat de bijtelling bij privé gebruik van toepassing is. Daarnaast kan een leasecontract zowel zakelijk als privé invloed hebben op externe financieringen denk o.a. aan hypotheken of leningen bij banken.

Gecertificeerd voor een betere leefomgeving