9.4
uitstekend!
94
uitstekend!

Bakwagen

​​​​​​​Franken Autoverhuur

Bakwagen of verhuiswagen huren in Elspeet, Nunspeet
​​​​​​​of Putten

DAt is goed geregeld

Bij Franken Autoverhuur word je ontzorgd

Onze bakwagen/verhuiswagen kun je huren in Elspeet, Nunspeet of Putten. We maken gebruik van luxe Opel of Ford bakwagens. Vaak is er standaard navigatie en cruise control aanwezig zodat je van al het gemak voorzien bent. De bakwagen staat schoon en afgetankt voor je klaar op de gewenste locatie. In overleg is de verhuiswagen buiten openingstijden op te halen en terug te brengen. De bus voor langere periode nodig? Maak gebruik van bakwagen in shortlease.

JAck Stobbe

“Een aanrader!”


Prima service en goed geholpen. Men neemt de tijd voor de klant en dat is zeer prettig tevens komt men de afspraken na. Een fijne garage waar je geen nummer maar klant bent, een aanrader.


Kilometervrij huren

Voordelig met een bakwagen


Onze bakwagens in Elspeet, Nunspeet of Putten zijn uitermate geschikt voor je verhuizingen. Al velen zijn je voorgegaan! Onbezorgd op pad met pechhulp, verzekering, onbeperkte kilometers bij huur van meer dan 7 dagen, laag eigen risico en dat alles te besturen met een rijbewijs B.

Bakwagen huren

€105,00

Per dag - excl. BTW/brandstof


. Rijbewijs B is voldoende

. 150 kilometer vrij per dag

. Extra voordelig weektarief kilometervrij

. Inclusief pechhulp en verzekering

. Ook te huur met automaat
. Schoon en afgetankt terugbrengen*
. €750,- eigen risico

* Bij het niet schoon retour terug brengen, worden schoonmaakkosten in rekening gebracht. Bij het niet aftanken worden er €10,- administratiekosten berekend bovenop de brandstofkosten.

WAAR WIJ bij Franken Autoverhuur VOOR STAAn