9.4
uitstekend!
94
uitstekend!

Auto APK

VEILIG OP PAD


APK voor je auto


Wil je je auto laten APK-keuren in Elspeet, Nunspeet of Putten? De Algemene Periodieke Keuring is een verplichting vanuit de overheid om de veiligheid van jezelf en je medeweggebruikers zo goed als mogelijk te garanderen. Daarnaast raden we je ook aan om de auto periodiek volgens interval fabrikant te onderhouden. Wist je dat de APK ook bijdraagt aan een betere leefomgeving?

Een losse keuring is er al vanaf €59,- inclusief btw. Wil je profiteren van extra voordeel? Combineer dan de APK met onderhoud. De APK is kosteloos* in combinatie met onderhoud. Kun je gelijk gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice.
* Met uitzondering van emissietesten en afmeldkosten.


APK-keuring nodig?

Wat is het verschil tussen een auto APK en een onderhoudsbeurt?


Bij de verplichte APK (Algemene Periode Keuring) wordt gekeken of jouw auto nog voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. De gezondheid van jouw auto is hiermee niet gegarandeerd. Dit doe je door een onderhoudsbeurt volgens voorschriften vanuit de fabrikant. Door je auto te laten onderhouden en periodiek te laten keuren heb je er alles aan gedaan om (onnodige) pechgevallen te voorkomen.

Voorbeelden van controle werkzaamheden tijdens de APK: remmen, schokdempers, uitstoot van CO2 (benzinemotoren) en roet (dieselmotoren), controle van chassisnummer en kilometerstand.

Voorbeelden van werkzaamheden tijdens een onderhoudsbeurt: wisseling van vloeistoffen zoals olie en remvloeistof, vervangen van interieur-/luchtfilters en softwareupdates.

Gerjan en Annemiek


“De service was oprecht perfect”


Toen onze vorige auto het begaf, kwamen wij bij onze zoektocht uit bij Franken Automotive. Vanaf het moment dat we de showroom in stapten was de service oprecht perfect en dat is vanaf het begin niet veranderd!


BOVAG Garantie

Altijd

RDW erkend

Ruim 30 jaar

GroenGedaan! gecertificeerd

een betere leefomgeving