Auto Schadeherstel


Schadeherstel in Elspeet, Nunspeet en Putten

Franken is de schadehersteller om uw auto weer vakkundig te repareren. Wij werken met originele onderdelen voor elk merk en kunnen u informeren omtrent verzekering en reparatie. Opleiding vanuit de schadebranche zorgt ervoor dat er altijd een gekwalificeerde monteur aan uw auto werkt. Ook met elektrische voertuigen is een schade voor ons geen probleem. Met de nieuwste systemen in auto’s is het verstandig om uw auto te laten repareren door een expert.

schade-herstel-reparatie-elspeet-nunspeet-putten-auto


Verzekering tijdens autoschade

Wij weten als geen ander hoe om te gaan met een autoschade. Vaak kunt u terecht met uw verzekeraar bij ons om de auto vakkundig te herstellen. Franken regelt het traject met de verzekeraar zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Het enige wat u hoeft te doen is het schadeformulier volledig in te vullen zodat wij de rest kunnen regelen – vaak kosteloos of met een beperkt eigen risico.

Vervangend vervoer

Doordat Autobedrijf Franken gegarandeerd staat voor uw mobiliteit zorgen wij ook voor bijpassend vervangend vervoer. U kunt dan voor een dag of langere tijd toch weer rijden! Vaak wordt dit ook vergoed door uw verzekeraar.

Schadeherstel afspraak plannen?

U hoeft niet eerst uw verzekeraar te bellen om een afspraak in te plannen. Wij regelen alles voor u. Neem direct contact op.