9.4
uitstekend!
94
uitstekend!

Personenauto

​​​​​​​Franken Autoverhuur

Een personenauto huren in Elspeet, Nunspeet of Putten

DAt is goed geregeld

Bij Franken Autoverhuur word je ontzorgd

Onze personenauto kun je huren in Nunspeet. We maken gebruik van luxe Fords of Opels. Vaak is er standaard navigatie, cruise control en een achteruitrijcamera aanwezig zodat je van al het gemak voorzien bent. Het betreft klasse B (Ford Fiesta / Opel Corsa). De personenauto staat schoon en afgetankt voor je klaar op locatie. In overleg is de personenauto buiten openingstijden op te halen en terug te brengen. De personenauto voor langere periode nodig? Maak gebruik van personenauto Shortlease of kies voor Private Lease.

JAck Stobbe

“Een aanrader!”


Prima service en goed geholpen. Men neemt de tijd voor de klant en dat is zeer prettig tevens komt men de afspraken na. Een fijne garage waar je geen nummer maar klant bent, een aanrader.


Kilometervrij huren

Voordelig met een 9-personenbus


Onze personenauto's in Elspeet, Nunspeet of Putten zijn uitermate geschikt voor je wekelijkse ritjes. Al velen zijn je voorgegaan! Onbezorgd op pad met pechhulp, verzekering, onbeperkte kilometers bij huur van meer dan 7 dagen, laag eigen risico en dat alles te besturen met een rijbewijs B.

Personenauto huren

€49,00

Per dag - excl. BTW/brandstof


. Rijbewijs B is voldoende

. 150 kilometer vrij per dag

. Extra voordelig weektarief kilometervrij

. Inclusief pechhulp en verzekering
. Schoon en afgetankt terugbrengen*
. €500,- eigen risico

* Bij het niet schoon retour terug brengen, worden schoonmaakkosten in rekening gebracht. Bij het niet aftanken worden er €10,- administratiekosten berekend bovenop de brandstofkosten.

WAAR WIJ bij Franken Autoverhuur VOOR STAAn