9.4
uitstekend!
94
uitstekend!

​​​​​​​Bedrijvendag

Bij Franken Elspeet

Zaterdag 25 mei
- Gratis autocheck!Weet jij hoe goed jouw auto onderhouden is? Je komt achter de kwaliteit van onderhoud van jouw auto tijdens de Open Bedrijvendag 2024 bij Franken in Elspeet!. Je auto is een trots bezit en daar wil je het beste voor! Ben je benieuwd hoe het met het onderhoud van jouw auto gesteld is? Of je gerust met je auto op vakantie kunt gaan? Wij bieden je tijdens de Open Bedrijvendag op zaterdag 25 mei 2024 een vrijblijvende gratis check aan om de onderhoudsstaat van jouw auto te checken!

.

Weet jij hoe goed jouw
auto onderhouden is?


Is het bandenprofiel nog voldoende? Hoe is het met de distributieriem? Zaken die een garage goed moet uitvoeren. Gebeurt dat nu ook goed?


Met de gratis Franken-check weet je het zeker!

Onze monteurs
staan voor je klaar!


Drie van onze monteurs staan zaterdag 25 mei 2024 tijdens de Open Bedrijvendag Elspeet voor jou klaar! Je gaat naar huis met een duidelijk beeld over de onderhoudsstaat van je auto én met de Franken checklist.

Ook tijdens Open Bedrijvendag:

Van den Berg Verzekeringen
bij Franken in Elspeet


Zit je naast je auto-onderhoud ook nog goed met je verzekering? Je vindt de specialisten van Van den Berg op 25 mei ook bij Franken ​​​​​​​in Elspeet voor vrijblijvend advies.