Zomervakantie personenbus huren


Bus huren voor zomervakantie – onbeperkt kilometers

Voor de zomervakantie een 9 personenbus huren? Franken Elspeet, Nunspeet en Putten is al jaren de zomervakantie partner van de Veluwe! Bij onze 9 personenbussen zijn de kilometers onbeperkt vanaf 7 dagen. Wilt u dus naast uw heen- en terugreis ook uw vakantieland bezichtigen dan zorgt dat niet voor extra kosten – kilometervrij dus.

Geen bijkomende kosten voor een 9 personenbus huren

Onbezorgd met een 9 personenbus op zomervakantie gaan, daar zorgen wij voor. Hoe wij dat doen? Simpel: geen bijkomende kosten en een luxe bus.
In de zomer zijn onze bussen standaard voorzien van: pechhulp, navigatie, airco en een onbeperkt aantal kilometers vanaf 7 dagen.

Leuk weetje: wist u dat onze bussen gecombineerd elk land in Europa al hebben gezien?

9-personenbus-verhuur-zomervakantie-elspeet-nunspeet-putten


Op vakantie met een 9 personenbus

Als autobedrijf weten wij als geen ander wat comfortabel rijden inhoud. U kunt dan ook in luxe op vakantie denk o.a. aan: navigatiesysteem, parkeersensoren, voorruitverwarming en telefoonintegratie (Bluetooth). Uiteraard zonder bijkomende kosten.

Voor de zomer vakantie een 9 personen bus voordelig huren kunt u dus bij Franken doen. Zo bent u voor 7 dagen bus verhuur €850,- incl. BTW kwijt. En dat kilometervrij zonder bijkomende kosten met laag eigen risico!

Afspraak inplannen zomervakantie bus huren

U kunt uw gehuurde 9 personenbus bij ons ophalen in Elspeet, Nunspeet en/of Putten. U kunt hier naar de beschikbaarheid informeren.

Overig verhuur

Bestelbus huren? Klik hier
Personenauto huren? Klik hier
Bakwagen huren? Klik hier