Wintersport personenbus huren


Bus huren voor wintersport – onbeperkt kilometers

Voor de wintersport een 9 personenbus huren? Franken Elspeet, Nunspeet en Putten is al jaren de wintersport partner van de Veluwe! Bij onze 9 personenbussen zijn de kilometers onbeperkt vanaf 7 dagen. Wilt u dus naast uw heen- en terugreis ook meerdere skigebieden bezoeken dan zorgt dat niet voor extra kosten – kilometervrij dus.

Geen bijkomende kosten voor een 9 personenbus huren

Onbezorgd met een 9 personenbus op wintersport gaan, daar zorgen wij voor. Hoe wij dat doen? Simpel: geen bijkomende kosten en een luxe bus.
In de winter zijn onze bussen standaard voorzien van: pechhulp, winterbanden, sneeuwkettingen en een onbeperkt aantal kilometers vanaf 7 dagen.

Leuk weetje: wist u dat al onze 9 personenbussen standaard zijn uitgerust met voorruitverwarming? Binnen een minuut is uw ruit ontdooit!

wintersport-9-personenbus-huren-elspeet-nunspeet-putten


Op ski vakantie met een 9 personenbus

Als autobedrijf weten wij als geen ander wat comfortabel rijden inhoud. U kunt dan ook in luxe op vakantie denk o.a. aan: navigatiesysteem, parkeersensoren, voorruitverwarming en telefoonintegratie (Bluetooth). Uiteraard zonder bijkomende kosten.

Voor de wintersport een 9 personen bus voordelig huren kunt u dus bij Franken doen. Zo bent u voor 7 dagen bus verhuur €850,- incl. BTW kwijt. En dat kilometervrij zonder bijkomende kosten met laag eigen risico!

Afspraak inplannen wintersport bus huren

U kunt uw gehuurde 9 personenbus bij ons ophalen in Elspeet, Nunspeet en/of Putten. U kunt hier naar de beschikbaarheid informeren.

Overig verhuur

Bestelbus huren? Klik hier
Personenauto huren? Klik hier
Bakwagen huren? Klik hier