Bakwagen / Verhuiswagen


Bakwagen / Verhuiswagen huren in omgeving Elspeet, Nunspeet en Putten

Onze bak-/verhuiswagens kunt u huren bij alle Autobedrijf Franken vestigingen, zowel in Elspeet, Nunspeet als Putten. Deze wagen is ideaal voor een verhuizing en is ook voor vrijwel elk ander transportdoeleind inzetbaar. De bakwagens van Autobedrijf Franken zijn vaak ruimer ten opzichte van de andere verhuurbedrijven. Dit komt doordat Opel, Ford en Iveco, over het algemeen, de beste chassis’ hebben voor een sterke en luxe bak-/verhuiswagen.

Al onze bakwagens zijn voorzien van een Dhollandia laadklep. Met een hefvermogen tot 750 kg is een verhuizing zo voor elkaar! En uiteraard zijn al onze bakwagens voorzien van een elektrisch verstelbare laadklep.

Kenmerken verhuur bakwagen

De gehuurde bakwagen staat op de eerste dag van de verhuur schoon en afgetankt voor u klaar op de door u gewenste locatie. U kunt dus kiezen voor zowel Elspeet, Nunspeet als Putten. U kunt in overleg de bakwagen buiten openingstijden ophalen en terugbrengen.
U dient de bakwagen af te tanken alvorens u deze retour brengt.
Wanneer dit verzuimd wordt dan zijn wij genoodzaakt om €10,- administratiekosten in rekening te brengen plus de kosten voor de getankte brandstof.

Heeft u de wagen voor een langere periode nodig? Geen enkel probleem! Wij denken graag met u mee om u zo voordelig op weg te helpen.
Langer dan een week nodig? Vraag naar onze shortlease-mogelijkheden!

Bakwagen met laadklep verhuur

150 km vrij per dag
Daarna 20 cent per kilometer

Bakwagen Verhuiswagen verhuur

€104,50 excl. BTW/Brandstof per dag
Zonder kosten voor ‘extra’ opties!

verhuiswagen bakwagen verhuur elspeet nunspeet putten

Rijbewijs B is voldoende
Eigen risico van €500,-

De welbekende service van Autobedrijf Franken

De klant staat bij ons centraal. Wij denken altijd met u mee, wanneer u nu huurt voor 1 dag maar ook als u huurt voor een langere tijd! De eerste 150 km zijn vrij, rijbewijs B is voldoende en u huurt bij ons al vanaf 18 jaar.
Onze gunstige dag- en/of weekprijzen zullen u aangenaam verrassen.
U kunt er bij ons van uitgaan dat u schoon vertrekt, wel zo fijn!

Wilt u direct huren of heeft u nog vragen? Wij horen het graag!
Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bestelbus huren?  Klik hier
Personenauto huren? Klik hier
9-persoons bus huren? Klik hier