Verhuiswagen / Bakwagen


Bakwagen / verhuiswagen huren omgeving Elspeet, Nunspeet en Putten

Onze verhuiswagen / bakwagen kunt u huren in Elspeet, Nunspeet en Putten. Deze bedrijfsbus is ideaal voor een verhuizing en is voor elk doeleind inzetbaar. De bakwagen van Autobedrijf Franken is vaak ruimer ten opzichte van de andere verhuurbedrijven. Dit komt doordat Opel, Ford en/of Iveco over het algemeen het beste chassis heeft voor een sterke/luxe bakwagen/verhuiswagen.

Onze bakwagens zijn voorzien van een Dhollandia laadklep. Met een gewicht tot 750 kg is een verhuizing zo voor elkaar! Én natuurlijk zijn onze kleppen elektrisch in hoogte verstelbaar.

Kenmerken verhuur bakwagen

Onze verhuiswagens / bakwagens staan voor u klaar op de gewenste locatie in Elspeet, Nunspeet en Putten. U kunt in overleg ook de bakwagen buiten openingstijden ophalen en terugbrengen. Soms heeft u de bakwagen langer nodig dan voor een dag. Wij denken met u mee om u zo voordelig op weg te helpen. Langer dan een week nodig? Vraag naar onze shortlease!

Bakwagen met laadklep verhuur

150 km vrij per dag
Daarna 20 cent per kilometer

Bakwagen Verhuiswagen verhuur

€104,50 excl. BTW/Brandstof per dag
Zonder kosten voor ‘extra’ opties!

verhuiswagen bakwagen verhuur elspeet nunspeet putten

Rijbewijs B is voldoende
Eigen risico van €500,-

Bakwagen huren?

U kunt uw gehuurde bakwagen/verhuiswagen bij ons ophalen in Elspeet, Nunspeet en/of Putten. U kunt hier naar de beschikbaarheid informeren.

Bestelbus huren? Klik hier
Personenauto huren? Klik hier
9 persoons bus huren? Klik hier