Voordelig verhuur van personenbus, bestelbus, auto en bakwagen


Op zoek naar voordelig verhuur in Elspeet, Nunspeet en Putten?

Op zoek naar auto verhuur, ruime 9 personenbus, verhuiswagen, comfortabele bedrijfswagen of een bakwagen met laadklep? In de buurt van Elspeet, Nunspeet, Putten en omgeving zijn wij toonaangevend in de verhuur. Altijd een passende oplossing voor een dag of langere periode. Goedkoop verhuizen is al gauw mogelijk door onze luxe bakwagen en/of bedrijfswagen. Daarnaast kunt u voor een langere periode een auto huren bij ons. Wij helpen u met de voordeligste oplossing, heeft u namelijk weleens gedacht of shortlease iets voor u is? Wij denken met u mee in samenwerking met Franken Lease!

Comfortabele vervoersmiddelen voor alle doeleinden

Zowel binnen de particuliere als de zakelijke markt is het juiste vervoersmiddel niet altijd voorhanden. Onze bakwagen is bij een verhuizing ideaal met laadklep die in hoogte verstelbaar is. Onze adviseurs helpen u graag op weg en geven een uitleg bij het ophalen van de auto. Denk ook een personeelsuitje of bruiloft waar de verhuur van een 9-persoonsbus wel welkom is! Dankzij Franken in Elspeet, Nunspeet en Putten blijft u altijd mobiel want ons comfortabele wagenpark biedt u altijd voordelig een uitkomst.

Kenmerken van onze service

Altijd meedenkend als u bij ons huurt voor een langere tijd! De eerste 150 km vrij, tegen gunstige dag en/of weekprijzen, rijbewijs B is voldoende en te huur vanaf 18 jaar. U kunt er van uit gaan dat u altijd schoon vertrekt, wel zo fijn. Onze vervoersmiddelen staan daarnaast garant voor ruimte zo is de Ford Transit bakwagen / verhuiswagen vaak uitgerust met de grootste bak en laadklep in zijn klasse. De personenbussen zijn daarnaast erg luxe in vergelijking met andere verhuurbedrijven. Standaard zo goed als altijd voorzien met navigatie en parkeersensoren – zonder meerprijs. Ook een automaat bieden wij aan zodat iedereen de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van onze service.

Ons aanbod: BakwagenVerhuiswagen9 PersonenbusAutoBedrijfswagenBestelbus

✔ Rijbewijs B

✔ Eerste 150 km vrij

✔ €500 Eigen risico

✔ Gunstig tarief

Maak nu een afspraak bij één van onze vestigingen. Heeft u vragen? Neem dan contact op.

Gelieve de gehuurde auto af te tanken alvorens het terugbrengen, anders zijn wij genoodzaakt gemaakte kosten door te belasten.


Bedrijfswagen

bestelbus verhuur elspeet nunspeet putten
V.a. €65,- excl. BTW / Brandstof

eerste 150 km vrij

daarna 20ct per kilometer

Informeer naar beschikbaarheid


Personenbus

9 Personenbus verhuur Elspeet Nunspeet Putten
€89,50 excl. BTW / Brandstof

eerste 150 km vrij

daarna 20ct per kilometer

Informeer naar beschikbaarheid


Bakwagen met laadklep

Bakwagen met laadklep
€100,-  excl. BTW/Brandstof

eerste 150 km vrij

daarna 20ct per kilometer

Informeer naar beschikbaarheid