Ruitenherstel


Auto ruitenherstel in Elspeet, Nunspeet of Putten

Autobedrijf Franken herstelt auto ruiten in overleg met uw verzekering zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. We zijn uitgerust met de juiste apparatuur om uw ruit vakkundig en snel te herstellen. Onze service-adviseurs adviseren u over het gebruik van originele en imitatie ruiten zodat u altijd veilig met voldoende zicht op weg kunt. Franken beschikt voor elk merk over originele autoruiten.

ruit-reparatie-ruitenherstel-elspeet-nunspeet-putten


Ruitreparatie

Meestal hoeft u uw ruit niet direct te vervangen. Met een ruitreparatie heeft u weer voldoende zicht en hoeft u zich geen zorgen te maken dat er een scheur in de ruit komt – met alle bijkomende kosten als gevolg! Wij repareren de auto ruit door middel van een hars injectie. Het hars zorgt ervoor dat uw ruit weer in optimale staat is en dat de scheur en/of barst verdwijnt.

Sterretje of barst in de auto ruit?

Onze monteurs kunnen bij een bezoek aan één van onze werkplaatsen (Elspeet, Nunspeet of Putten) direct beoordelen of een sterretje/barst nog te repareren is. Wacht niet te lang met een reparatie aan uw ruit. Door verschillen in warmte en kou kan uw ruit verder scheuren waardoor een reparatie niet meer mogelijk is. Vervanging is dan noodzakelijk wat soms onverhoopt extra kosten met zich meebrengt.

Optimaal zicht behouden

Ruitenwissers vervangen

Ruitenwissers zijn belangrijk om voldoende zicht te houden tijdens regen- en sneeuwval. Franken controleert ook gelijk uw ruitenwissers en neemt contact op indien deze aan vervanging toe zijn. Zo behoudt u optimaal zicht tijdens de auto rit!

Koplampen polijsten

Voldoende licht is belangrijk om optimaal zicht te behouden zodra het donker wordt. Het vervangen van een koplamp is niet altijd noodzakelijk als deze dof is. Het polijsten van een koplamp is vaak al voldoende. Wij helpen u weer de weg op met optimaal zicht!

Afspraak plannen voor ruitenherstel

U kunt altijd direct ter plaatse bij één van onze vestigingen (Elspeet, Nunspeet of Putten) voor een controle van uw ruit. Liever een afspraak maken? Neem hier contact met ons op.