Reparatie


Úw Opel-dealer en Ford Specialist voor reparatie!

Voor reparatie aan uw Opel, Ford en/of elk type merk bent u bij ons aan het juiste adres. Autobedrijf Franken is al sinds 1991 Ford specialist en sinds 2004 officieel Opel dealer. Daarnaast is iedereen welkom bij de Autobedrijf Franken-vestigingen in Elspeet, Nunspeet en Putten, met ieder merk en elk type. Adrie Franken: “Kwaliteit is voor ons enorm belangrijk. Het moet voor iedereen bereikbaar kunnen zijn, daarom is ons uurtarief in vergelijking met andere dealers een stuk voordeliger. Daarom zien wij zowel ervaren- maar ook jonge bestuurders bij ons in de werkplaats want iedereen herkent kwaliteit!”

Reparatie aan uw Opel of Ford Reparatie Opel Elspeet Nunspeet PuttenReparatie Ford Elspeet Nunspeet Putten

U hoort een tik in uw auto? Of afwijkend stuurgedrag? Vreemde geur in de auto? Vaak is een diagnose snel gesteld door de expertise van onze monteurs. Dankzij de cursussen van Opel en de trainingen vanuit BOVAG/RDW zijn zij altijd up-to-date van de meest nieuwe technieken. Geen lange diagnose met kostbare uren die verloren gaan. Dankzij het Ford specialisme sinds 1991 is Autobedrijf Franken direct bekend met uw auto.

Reparatie voor elk merk

Autobedrijf Franken biedt ook reparatie aan elk merk en type voertuig. Met Bosch uitleesapparatuur is elke auto uit te lezen zodat naast reguliere reparaties ook specifieke storingen verholpen kunnen worden (meer info over Bosch: hier te lezen). Voor elk merk hebben wij speciaal gereedschap of toegang tot de juiste materialen. Daarnaast maken onze service-adviseurs samen met u de keuze voor originele onderdelen óf het beste alternatief.

Reparatie voor de leaserijder

Omdat Autobedrijf Franken inmiddels een gevestigde naam is op de Veluwe hebben leasemaatschappijen ook de weg gevonden naar Franken. Leaseauto’s hebben net zoals andere auto’s regelmatig onderhoud nodig, maar u hoeft niet altijd naar de merkdealer te gaan voor dit onderhoud. De leaserijder kan bij ons zijn voertuig onderhouden en repareren, naast de koffie staat er uiteraard ook gelijkwaardig vervangend vervoer voor u klaar!

Vervangend vervoer

Goed om te weten is dat onze monteurs niet zomaar iets vervangen zonder u toestemming. Als klant komt u bij ons nooit voor een verassing te staan omtrent kosten. Van tevoren wordt er een indicatie van de kosten gegeven, komen onze monteurs toch onvoorziene problemen tegen? Dan gaan we pas verder nadat er overleg geweest is met de klant!

Het kan dus voorkomen dat uw auto langer bij ons blijft staan dan verwacht. Wij kunnen u altijd onze gratis haal- en brengservice aanbieden. Heeft u een auto nodig voor langere tijd? Kijk hier eens naar onze mogelijkheden van leenauto’s en vervangend vervoer.

Reparatie terwijl u wacht

In veel gevallen kunt u bij Autobedrijf Franken direct terecht voor uw reparatie. In zowel Elspeet, Nunspeet en Putten kunt u comfortabel gebruik maken van onze wachtruimte met Wi-Fi en een goede bak koffie! Het kan iedereen onverwacht overkomen: een lekke band, een kapotte ruit, remblokken die herrie maken enz.. Vaak hebben wij onderdelen op voorraad liggen of is het direct dezelfde dag op locatie. U kunt direct bij ons al terecht voor: uitlaatreparatie, bandenreparatie, accu vervangen, remblokken en remschijven, ruitenwissers, lampen, kleine controles (oliepeil, koelvloeistof, bandenspanning) en/of winter- en zomercheck enz!

Komt u direct langs of maakt u liever een afspraak? Uw afspraak kunt u ook online plannen bij onze werkplaatsplanner.