Onderhoud


Betrouwbaar onderhoud voor uw auto in Elspeet, Nunspeet en Putten

Voor het onderhoud van uw auto bent u bij ons in Elspeet, Nunspeet en Putten aan het juiste adres. Niet alleen onze eigen merken Opel en Ford heten we welkom maar ieder merk en type is welkom bij ons.

Auto onderhoud in Elspeet Putten Nunspeet

Online kunt u veel informatie vinden over onderhoud, zo bijvoorbeeld ook hier op viaBOVAG.nl. Steeds meer mensen kiezen voor ons op de Veluwe. Maar waarom zou u voor ons kiezen? In het kort: Voordelig uurtarief tegen dealerkwaliteit, originele onderdelen óf het beste alternatief, gratis pechhulp voor uw auto, gratis haal- en brengservice in Elspeet, Nunspeet, Putten en omgeving, uw auto na onderhoud weer schoon thuis, vertrouwd onderhoud en afspraak is afspraak! Lees hieronder meer over onze service.

Voordelig uurtarief tegen dealerkwaliteit

Kwaliteit op hoog niveau moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom hebben wij ten opzichte van andere Opel dealers een voordeliger uurtarief. Onze service-adviseurs maken vooraf een helder overzicht met de verwachte kosten tijdens uw onderhoudsbeurt en nemen tijdens onvoorziene reparaties contact met u op voordat de reparatie wordt uitgevoerd. Maak ook gebruik van onze kosteloze APK-keuring. Al vanaf een standaard onderhoudsbeurt is de APK gratis.

Onze monteurs krijgen cursussen bij Opel en maken gebruik van trainingen op hoog niveau. Prettig om te weten is dat onze werkplaats volledig is ingericht op de laatste veiligheidseisen vanuit het RDW. Uw monteur werkt dus veilig aan uw auto, ook bij elektrische en hybride voertuigen waar nog scherpere eisen zijn gesteld. Doordat ons personeel nauw verbonden is met de klant kent hij de auto door en door, ieder jaar weer opnieuw!

Originele onderdelen óf het beste alternatief

Autobedrijf Franken werkt als officieel Opel dealer en Ford specialist altijd met originele onderdelen. Niet alleen voor Opel en Ford maar voor elk merk kunnen wij werken met originele onderdelen. Soms kan een alternatief schelen in de prijs, onze service-adviseurs zoeken voor u naar het beste alternatief indien nodig en/of gewenst.

Gratis pechhulp voor uw auto

Al vanaf een standaard onderhoudsbeurt krijgt u gratis pechhulp aangeboden. Deze pechpas is een jaar geldig of 30.000 km zodat u tot en met uw volgende onderhoudsbeurt volledig gedekt bent. Een pechhulp abonnement wordt hierdoor overbodig, deze kosten kunt u dus weer uit besparen!

Gratis haal- en brengservice in Elspeet, Nunspeet, Putten en omgeving

Voor zowel onze vestiging in Elspeet, Putten en Nunspeet kunnen wij gratis haal- en brengservice aanbieden. Heeft u toch een auto nodig? Dan kunt u gebruik maken van ons wagenpark. Van een kleine- tot een grote auto of bedrijfswagen: alles staat klaar! En uiteraard voor een voordelig dag/weektarief.

Uw auto na onderhoud schoon thuis

Tijdens de onderhoudsbeurt gaat ons personeel veilig en schoon met uw auto om. Stoelen, spiegels, radio en dergelijke blijven in originele stand zodat u weer vertrouwd instapt. Aan het eind van de onderhoudsbeurt wordt uw auto gewassen in onze eigen doe-het-zelf wasstraat.

Vertrouwd onderhoud en afspraak is afspraak

Bij het brengen en halen van uw auto (mocht u geen gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice) ziet u altijd een vertrouwd gezicht. Onze service-adviseurs maken duidelijke afspraken zodat u niet voor verassingen komt te staan. Altijd een eerlijk onafhankelijk advies is waarvoor wij staan.

Wilt u gebruik maken van al onze voordelen en hoge service? U kunt hier direct een afspraak online inplannen.