Bestelbus


Bestelbus huren in omgeving Elspeet, Nunspeet en Putten

Onze bestelbussen kunt u huren bij alle Autobedrijf Franken vestigingen, zowel in Elspeet, Nunspeet als Putten. Voor de verhuur van bestelbussen maken wij bij Autobedrijf Franken gebruik van de merken Opel en Ford. Kwaliteit is dat waar Autobedrijf Franken altijd garant voor staat. Vandaar dat wij kiezen voor deze automerken voor de verhuur, onze bestelbussen zijn, naast ruim en betrouwbaar, makkelijk in gebruik en vaak completer en luxer dan bij andere maatschappijen.

Wij beschikken over verschillende typen bestelbussen, zodat er altijd een geschikte bus voor u klaarstaat. Van een kleine Ford Transit Connect tot een grote Opel Movano: Alles is mogelijk bij ons! Onze service-adviseurs denken graag met u mee en nemen de lengtes van onze bussen met u door zodat u zeker weet dat het voertuig geschikt is.

Kenmerken verhuur bestelbus

De gehuurde bestelbus staat op de eerste dag van de verhuur schoon en afgetankt voor u klaar op de door u gewenste locatie. U kunt dus kiezen voor zowel Elspeet, Nunspeet als Putten. U kunt in overleg de bestelbus buiten openingstijden ophalen en terugbrengen.
U dient de bestelbus af te tanken alvorens u deze retour brengt.
Wanneer dit verzuimd wordt dan zijn wij genoodzaakt om €10,- administratiekosten in rekening te brengen plus de kosten voor de getankte brandstof.

Heeft u de bus voor een langere periode nodig? Geen enkel probleem! Wij denken graag met u mee om u zo voordelig op weg te helpen.
Langer dan een week nodig? Vraag naar onze shortlease-mogelijkheden!

bestelbus verhuur elspeet nunspeet putten

✔ Vanaf €72,50 excl. BTW/brandstof per dag
✔ 150 km vrij per dag, daarna 20ct excl. BTW per kilometer
✔ €500,- eigen risico
✔ Rijbewijs B is voldoende
✔ Ideaal vervoer voor kleine verhuizingen
✔ Zonder extra kosten voor navigatie, etc.
✔ Verschillende maten, altijd de juiste grootte
✔ Extra voordelig weektarief en shortlease

De welbekende service van Autobedrijf Franken

De klant staat bij ons centraal. Wij denken altijd met u mee, wanneer u nu huurt voor 1 dag maar ook als u huurt voor een langere tijd! De eerste 150 km zijn vrij, rijbewijs B is voldoende en u huurt bij ons al vanaf 18 jaar.
Onze gunstige dag- en/of weekprijzen zullen u aangenaam verrassen.
En u kunt er bij ons van uitgaan dat u schoon vertrekt, wel zo fijn!

Wilt u direct huren of heeft u nog vragen? Wij horen het graag!
Klik hier om contact met ons op te nemen.

Personenauto huren? Klik hier
Bakwagen huren? Klik hier
9 personenbus huren? Klik hier