9 Personenbus


9 Personenbus huren in omgeving Elspeet, Nunspeet en Putten

Onze 9 personenbussen kunt u huren bij alle Autobedrijf Franken vestigingen, zowel in Elspeet, Nunspeet als Putten. Autobedrijf Franken maakt gebruik van de Luxe Ford Transit Tourneo Custom. Onze personenbussen zijn zeer compleet uitgevoerd met, onder andere standaard navigatie, cruise control, achteruitrijcamera en parkeersensoren.

Autobedrijf Franken kiest voor de Tourneo Custom vanwege de praktische en veelzijdige binnenruimte. Met het comfort van deze personenbus rijdt u zoals u ook in een luxe personenauto rijdt. Daarbij heeft Autobedrijf Franken ook een personenbus met automaat in de verhuur, ook deze bus is uiteraard speciaal ingericht op uiterst comfortabel personenvervoer!

Al 20 jaar lang kiezen wij bij Autobedrijf Franken voor de Tourneo Custom om zijn uitstekende kwaliteit. In de regio Elspeet, Nunspeet, Putten en – ondertussen – ook in de wijde omtrek, zijn de blauwe bussen van Autobedrijf Franken dan ook welbekend!

Kenmerken verhuur 9 personenbus

De gehuurde Torneo Custom staat op de eerste dag van de verhuur schoon en afgetankt voor u klaar op de door u gewenste locatie. U kunt dus kiezen voor zowel Elspeet, Nunspeet als Putten. U kunt in overleg de 9 personenbus buiten openingstijden ophalen en terugbrengen.
U dient de bus af te tanken alvorens u deze retour brengt.
Wanneer dit verzuimd wordt dan zijn wij genoodzaakt om €10,- administratiekosten in rekening te brengen plus de kosten voor de getankte brandstof.

Heeft u de 9 personenbus voor een langere periode nodig? Geen enkel probleem! Wij denken graag met u mee om u zo voordelig op weg te helpen.
Langer dan een week nodig? Vraag naar onze shortlease-mogelijkheden!

9 Personenbus verhuur Elspeet Nunspeet Putten

✔ €94,50 excl. BTW/Brandstof per dag
✔ 150 km vrij per dag, daarna 20ct per kilometer
✔ €500,- eigen risico
✔ Rijbewijs B is voldoende
✔ Ideaal vervoer voor wintersport en zomervakantie
✔ Zonder extra kosten voor navigatie, etc.
✔ Ook te huur met automaat
✔ Extra voordelig weektarief en shortlease


Wintersport of zomervakantie met een 9 personenbus?

Op zoek voor een bus om op een ontspannen manier op uw vakantiebestemming aan te komen?
Onze 9 personenbussen zijn uitermate geschikt voor uw wintersportvakantie maar ook voor uw zomervakantie. Al velen zijn u voorgegaan, mede door de mooie aanbiedingen die wij u bij Autobedrijf Franken kunnen bieden:


De welbekende service van Autobedrijf Franken

De klant staat bij ons centraal. Wij denken altijd met u mee, wanneer u nu huurt voor 1 dag maar ook als u huurt voor een langere tijd! De eerste 150 km zijn vrij, rijbewijs B is voldoende en u huurt bij ons al vanaf 18 jaar.
Onze gunstige dag- en/of weekprijzen zullen u aangenaam verrassen.
En u kunt er bij ons van uitgaan dat u schoon vertrekt, wel zo fijn!

Wilt u direct huren of heeft u nog vragen? Wij horen het graag!
Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bestelbus huren? Klik hier
Personenauto huren? Klik hier
Bakwagen huren? Klik hier