Wintercheck Elspeet, Nunspeet en Putten


Wintercheck winter accessoires


GRATIS FRANKEN WINTERCHECK

De winter komt er weer aan dus zorg dat je auto klaar is voor de winterse omstandigheden, en doe de gratis Franken Wintercheck in Elspeet, Nunspeet of Putten.

In de winter heeft je auto namelijk net iets meer nodig. Franken vind het belangrijk dat u veilig de weg op gaat. En daarom bieden wij u de gratis Wintercheck aan.

De winterse omstandigheden hebben invloed op je auto en op het wegdek. Daarom is het belangrijk dat uw auto uitgebreid word gecontroleerd op de vitale veiligheidsonderdelen.

Zo worden er 29 punten aan uw auto gecontroleerd en daarna met u besproken. Als er onderdelen vervangen moeten worden zal er een prijsopgave voor u gemaakt worden en kunt u beslissen hoe of wat. Zo kunt u weer veilig op weg.


BANDENCHECK BIJ FRANKEN

Vanaf november heb je vaak discussies over wel of niet winterbanden. Op het internet, en op verjaardagsfeestjes is het een hot item. Aankomende periode is er wel één ding zeker: wie veilig op weg wil moet goede banden onder zijn/haar auto hebben.

Tijdens deze wintercheck doen we gelijk een bandencheck zodat u altijd verzekerd bent van maximale veiligheid.

Verzekeraars adviseren vaak winterbanden. Dit is omdat de winterbanden tijdens de koude periodes veiliger zijn. Als je veel rijdt, hoef je zelfs niet te twijfelen over wel of geen winterbanden maar gewoon je winterbanden aanschaffen. Zo ga je veiliger de weg op. Ook als je op wintersport gaat is het verstanding om winterbanden te nemen het is namelijk voor veel landen zelfs verplicht.

Een all-season band is ook een goede band voor als u alleen in Nederland blijft. Gaat u naar het buitenland waar winterbanden verplicht zijn? Let dan op de tekens op de band, lees hier meer over.

winterbanden winterset banden check

bandenwissel banden wisselen wielenwissel

ADVIES NODIG?

Neem contact op met onze service adviseur, of plan gemakkelijk via onze werkplaatsplanner uw afspraak.

U bent altijd vrij om voor snelle service direct langs te rijden. In verband met corona ontvangen wij wel liever een telefoontje met beschikbaarheid.

Voor alle extra informatie over winterbanden bezoek hier de ANWB website.


WINTER ACCESSOIRES

Heb jij ook weer zo’n zin om te gaan genieten van mooie afdalingen, vergezichten en de gezelligheid van knusse skidorpjes? Wij zorgen dat je goed voorbereid op weg gaat naar jouw wintersport bestemming, maak een afspraak via onze werkplaatsplanner!

Maak je auto dus winterklaar met de gratis Franken Wintercheck.
Met ons aanbod winter accessoires zorgt u voor meer grip, extra ruimte en een schoon interieur!

U ontvangt tot en met 31 december 15% korting op de winter accessoires.
Wij bieden een ruim assortiment accessoires, Deze winter accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als je er (sportief) op uit wil trekken.

Winter accessoires
sneeuwketting
dakkoffer ski vakantie auto

Kofferbakmatten en automatten.

Kofferbakmatten; ideaal voor de wintermaanden. Deze sterke matten zijn slijtvast en goed bestand tegen vuil en vocht.

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen; je gebruikt ze waarschijnlijk liever niet maar in sommige gevallen heb je ze toch echt hard nodig of zijn ze zelfs verplicht!

Dakkoffers en Dragers

Dakdragers en dakkoffers; neem gemakkelijk extra bagage, skidragers of de fietsen mee.
ÉÉN JAAR KOSTELOOS PECHHULP

Wist u dat u bij Autobedrijf Franken bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw auto één jaar gratis pechhulp service krijgt? Zo bent u ook verzekerd van hulp in winterse omstandigheden, en gaat u veilig en vertrouwd op weg.

Welkom bij Franken in Elspeet, Nunspeet of Putten!

pechhulp elspeet nunspeet putten