Wat doet Franken?


Franken Putten

Inmiddels is Autobedrijf Franken BV uitgegroeid naar een full service bedrijf met 16 medewerkers. Met de verkoop van de merken Ford en Opel, zowel nieuw als gebruikt bedienen ze op drie vestigingen inmiddels een groot gebied in Elspeet, Nunspeet, Putten en omgeving. Maar wat doen wij?

Ontzorgen van mobiliteit in Elspeet, Nunspeet, Putten en omgeving

Het volledig ontzorgen van uw mobiliteit en kwaliteit te leveren is het speerpunt van het bedrijf. Dat betekent dat u met een gerust hart uw auto kunt brengen voor onderhoud, reparatie, APK, schadeafhandeling een betrouwbare occasion aan kunt schaffen, maar ook kunt profiteren van de vele aanbiedingen op nieuwe auto’s die er worden aangeboden. Als dealer hebben wij veel te bieden, maar wij gaan nog een stuk verder, bijvoorbeeld door gebruikte auto’s met 7 jaar garantie aan te bieden. Denk ook aan Private lease, wat de laatste jaren een enorme vlucht neemt. Niet alleen onze eigen merken kunnen wij onderhouden, ook voor andere merken kunt u gerust bij ons terecht. Voor alle merken bieden wij een gratis pechpas aan na de beurt, zodat u 24 uur per dag in heel Europa geholpen wordt bij een onverwacht probleem. Dit is uniek bij Franken.

Betrouwbaar autoverhuur en shortlease op de Veluwe

Ook voor de verhuur van een bedrijfswagen, verhuiswagen, auto en/of een 9 persoonsbus kunt u bij ons terecht. U kunt meer over ons aanbod lezen op deze pagina.

Onze service gaat ver

We zijn geen prijsvechter, aldus Adrie Franken, maar willen onze klanten het beste aanbieden op dealerkwaliteit voor een scherpe prijs. De klant staat bij ons centraal en dat willen wij op alle mogelijke manieren laten voelen. Onze service gaat dan ook ver. Denk aan gratis haal en brengservice, vervangend vervoer, gratis wassen na onderhoud; oftewel zorgeloze service! We hebben inmiddels een goede naam opgebouwd en hopen samen met onze medewerkers hier in de toekomst nog verder mee door te groeien. Gerco Franken merkt dat mensen uit de steden onze service enorm waarderen, het is net even extra t.o.v. de grote auto-dealer uit de stad. “Voor ons eigenlijk heel normaal om de klant goed te bedienen met zijn auto. ” Aldus Gerco Franken. Maakt u ook kennis met onze service? Hier kunt u uw afspraak inplannen.

Zakelijk sterk met Ford & Opel

Voor de zakelijke markt is Ford en Opel goed vertegenwoordigd met de bedrijfswagens. Ook daar kunnen we veel in betekenen. Van klein tot groot. Uw auto is uw werkpaard, daar kunt u niet zonder mee. Daar zorgen we voor. Ook kunnen we de ondernemer zakelijke pakketten aanbieden zoals onderhoudscontracten, vervangende bussen en natuurlijk leasecontracten. Inmiddels hebben veel bedrijven in de buurt van Elspeet, Nunspeet en Putten de service en het gemak van Autobedrijf Franken gevonden. Maak ook eens kennis met Franken Lease!

Expert op elektrificatie en storingen

Dankzij het Opel dealerschap en het Ford specialisme die Franken Elspeet, Nunspeet en Putten heeft kunnen wij ons snel aanpassen en onze kennis up-to-date houden. Door Opel zetten we ons volop in voor elektrificatie, wij beseffen maar al te goed dat het milieu ook iets van ons vraagt! De elektrificatie maakt een auto ingewikkelder. Onze monteurs krijgen cursussen en de juiste apparaten om storingen te zoeken en snel te verhelpen. Dit beperkt veel uren arbeid, wel zo prettig! Bent u benieuwd welk modellen Opel in de toekomst gaat aanbieden? Bekijk hier eens de toekomst plannen.

We hopen u te mogen begroeten op onze vestiging in Elspeet, Nunspeet en Putten.