Personenauto


Personenauto huren in Nunspeet en omgeving.

Vanaf nu huurt u onze voordelige Ford Fiesta al vanaf €49,- incl. BTW per dag.
U rijdt dan de eerste 150 km. volledig vrij, daarna betaalt u 20 cent excl. BTW per kilometer.

Met zijn scherpe besturing, uitstekende grip en levendige onderstel is de Fiesta een genot om te rijden. De Fiesta rijdt opmerkelijk soepel, ongeacht of je nu kilometers op de snelweg aflegt of een ritje door de prachtige Veluwse omgeving maakt. De Fiesta is ook stil en koersvast, waardoor hij vertrouwen inboezemt en ook tijdens langere ritten niet vermoeiend wordt.

De Fiesta staat op de eerste dag van de verhuur, schoon en afgetankt voor u klaar bij onze vestiging in Nunspeet. U kunt in overleg de auto buiten onze openingstijden ophalen en terugbrengen.
U dient de auto af te tanken alvorens u deze retour brengt.
Wanneer dit verzuimd wordt zijn wij genoodzaakt €10,- administratiekosten in rekening te brengen plus de kosten voor de getankte brandstof.

Heeft u voor langere periode een auto nodig? Wij denken graag met u mee om u zo voordelig mogelijk op weg te helpen. Langer dan een week nodig? Vraag naar onze shortlease mogelijkheden!

  • Vanaf €49,- incl. BTW per dag
  • 150 km vrij per dag, daarna 20ct excl. BTW per kilometer
  • Vanaf 18 jaar al huren
  • €500 eigen risico
  • Zonder extra kosten voor extra bestuurder, etc.
  • Extra voordelig weektarief en shortlease

De welbekende service van Autobedrijf Franken

De klant staat bij ons centraal. Wij denken altijd met u mee, wanneer u nu huurt voor 1 dag maar ook als u huurt voor een langere tijd! De eerste 150 km zijn vrij, rijbewijs B is voldoende en u huurt bij ons al vanaf 18 jaar.
Onze gunstige dag- en/of weekprijzen zullen u aangenaam verrassen.
U kunt er bij ons van uitgaan dat u schoon vertrekt, wel zo fijn!

Wilt u direct huren of heeft u nog vragen? Wij horen het graag!
Klik hier om contact met ons op te nemen.

Bestelbus huren?  Klik hier
Bakwagen huren?  Klik hier
9-persoons bus huren? Klik hier


Personenauto leasen omgeving Elspeet, Nunspeet en Putten

Onze personenauto kunt u ook leasen in Elspeet, Nunspeet en Putten. Franken Lease heeft een ruime keuze aan personenauto’s in de shortlease rondrijden, dagelijks worden deze auto’s gebruikt in de wijde omgeving van Elspeet, Nunspeet en Putten. Autobedrijf Franken heeft een groot wagenpark ter beschikking voor zowel een leenauto tijdens reparatie en onderhoud als ook voor shortlease.

Franken Lease biedt naast shortlease ook private lease, netto- en full operational lease aan tegen de meest scherpe tarieven op de markt. Bij ons dan ook niet de vraag: “Wat voor auto’s hebben jullie nog beschikbaar?” maar: “Welke auto wil ik eens voordelig leasen?” Onze service- en leaseadviseurs denken met u mee voor de juiste oplossing.

Kenmerken shortlease personenauto

Als Opel dealer en Ford specialist hebben wij een zeer breed aanbod. Valt u keuze bijvoorbeeld op een ruime stationwagen zoals de Opel Astra of Ford Focus? Beiden staan al snel voor u klaar. Liever een stadsauto zoals de Opel Karl of Ford Fiesta? Ook geen enkel probleem! Daarnaast bieden wij ook andere merken aan voor de verhuur. Scherpe tarieven bij een shortlease in combinatie met hoog en persoonlijk service?

Shortlease personen auto verhuur

Franken Lease & Autobedrijf Franken staan voor u klaar!

franken verhuur elspeet nunspeet putten

Vervangend vervoer

Tijdens onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan uw auto hebben onze vestigingen in Elspeet, Nunspeet of Putten ook vervangend vervoer voor u klaarstaan. Tegen een voordelig tarief blijft u mobiel door een gelijkwaardig vervangende auto. Blijft u erop wachten en wilt u onze prachtige omgeving ontdekken? Dan beschikken wij ook over gratis leenfietsen.

Personenauto leasen?

U kunt uw shortlease personenauto bij ons ophalen in Elspeet, Nunspeet en/of Putten. U kunt hier naar de beschikbaarheid informeren.

Bestelbus huren? Klik hier
Bakwagen huren? Klik hier
9-persoons bus huren? Klik hier