Vacature Verkoopadviseur


Autobedrijf Franken is op zoek naar een:

(Junior) Verkoopadviseur 

Ben jij de enthousiaste collega die het gezicht wordt van Autobedrijf Franken Putten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met voldoende doorgroei mogelijkheden? Franken zoekt iemand die het team van Putten komt versterken. Je bent als verkoopadviseur het gezicht van het autobedrijf in Putten. Je vindt het daarnaast niet erg om ook het team in Elspeet of Nunspeet te versterken indien nodig. Als adviseur verkoop je personenauto’s en bedrijfswagens en bepaal je de prijs van de in te ruilen auto’s. Je zorgt dat de showroom zowel offline als online er tip top bij staat. De verkoop is belangrijk maar jij beseft als geen ander dat de relatie het belangrijkste is. 

Autobedrijf Franken bestaat reeds 30 jaar. Wij zijn erkend Opel dealer en Ford Specialist. Met drie vestigingen bedienen wij de Veluwe. Met de klant meedenken is een belangrijk aspect. Uiteraard zijn onze medewerkers hier onze belangrijkste schakel tussen. Kwaliteit en plezier zijn belangrijke kernwaarden voor jou en ook voor ons. 


Functieomschrijving:

– Uitstekende communicatieve vaardigheden

– Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

– Representatieve uitstraling is een pré

– Enthousiasme voor het merk Opel/Ford


Wat wij bieden:

– Divers en leuk uitdagend werk

– Een goed standaard salaris met een hele goede provisiestructuur

– Doorgroeimogelijkheden binnen de verkoopafdeling

– Auto van de zaak


Contact: Hou jij van een uitdaging? En denk jij dat je het in je hebt om Verkoopadviseur te worden?  Laat het ons weten! Stuur je CV naar marketing@autobedrijffranken.nl.