Vacature Auto Technicus / Automonteur


Werken in Putten als automonteur bij autobedrijf Franken

Leuk dat je interesse toont in ons bedrijf! Bij Franken werken we met zijn allen hard voor uiterst tevreden klanten. Wij streven gezamenlijk naar kwaliteit zodat we alleen het beste van ons werk afleveren. Vind jij een hecht team en tevreden klanten belangrijk? Dan zoeken wij jou.1e Automonteur/Technisch Specialist

Binnen deze functie ontplooi jij jezelf met jouw kennis en specialisme. Je voert onderhoudsbeurten uit maar ook reparaties en je lost daarnaast complexe storingen op. Techniek adem je in en uit. De toekomst zie jij als uitdaging vooral nu met de opkomst van nieuwe technieken waaronder bijvoorbeeld elektrische auto’s. De merken waarmee wij werken zijn voornamelijk Ford en Opel. Maar ook voor andere merken ben jij niet bang. Onze auto’s zijn divers tot zelfs een Ford Mustang of Explorer aan toe!

Dit alles doe je binnen een leuk team waarbij collegialiteit, kwaliteit en doelgerichtheid centraal staan. Als het gezicht van Franken Putten ga je op een nette en verantwoordelijke manier met klanten om en zorg dat je dat de auto weer in een top staat klaar staat.

Je beschikt over MBO-2 werk- en denkniveau en bent in het bezit van een diploma Eerste Autotechnicus. Diploma APK keurmeester is een Pré.


Aanbod

Autobedrijf Franken B.V. biedt je een afwisselende functie in een jong en enthousiast team en een prima pakket arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de vrijheid om zaken op te pakken en wordt, waar het kan, zo veel mogelijk ingezet op je talenten. Als officieel Opel-dealer beschikken wij over de nieuwste Opel testapparatuur. Als Ford-specialist maken wij gebruik van de officiële Ford software. Het liefst vertellen we je vol passie meer over ons bedrijf in Putten in een persoonlijk gesprek maar hieronder alvast een kort overzicht van wat wij aanbieden:


Bedrijfsprofiel

Autobedrijf Franken B.V. is sinds 1991 actief in de autobranche op de Veluwe en omstreken. Zowel voor nieuwe auto’s als gebruikt kunt u bij ons terecht. Wij zijn erkend Opel-Dealer en Ford-Specialist. Persoonlijk contact en vakkundig advies is bij ons heel normaal. Binnen onze werkplaats voeren wij onderhoud en reparaties uit aan alle merken en maken wij gebruik van originele onderdelen.

Denk jij dat je geschikt bent om onze collega te worden? Laat het ons weten!
Stuur je gegevens dan naar info@autobedrijffranken.nl of bel direct naar 06-53806059