Personenauto


Personenauto leasen omgeving Elspeet, Nunspeet en Putten

Onze personenauto kunt u leasen in Elspeet, Nunspeet en Putten. Autobedrijf Franken heeft meerdere personenauto’s in de shortlease rondrijden, dagelijks worden deze auto’s gebruikt in de omgeving van Elspeet, Nunspeet en Putten. Franken heeft een groot wagenpark ter beschikking voor zowel een leenauto tijdens reparatie en onderhoud als ook voor shortlease.

Franken Lease biedt naast shortlease ook private lease, netto- en full operational lease aan tegen de meest scherpe tarieven die er zijn. Bij ons de vraag dan niet: “Wat voor auto’s hebben jullie nog beschikbaar?” maar “Welke auto wil ik voordelig eens leasen?” Onze service- en leaseadviseurs denken met u mee voor de juiste oplossing.

Verhuur personenauto

Op dit moment verhuren wij geen personenauto’s voor korte termijn.

Kenmerken shortlease personenauto

Als Opel dealer en Ford specialist hebben wij een groot aanbod uit ons gamma. Een ruime stationwagon als bijvoorbeeld de Opel Astra of Ford Focus staan al snel voor u klaar. Liever een stadsauto zoals de Opel Karl of Ford Fiesta? Ook geen probleem! Daarnaast bieden wij ook andere merken aan voor de verhuur. Scherpe tarieven bij een shortlease in combinatie met hoog en persoonlijk service?

Shortlease personen auto verhuur

Franken Lease en Autobedrijf Franken
Staan voor u klaar!

franken verhuur elspeet nunspeet putten

Vervangend vervoer

Tijdens onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan uw auto hebben onze vestigingen in Elspeet, Nunspeet of Putten ook vervangend vervoer voor u klaarstaan. Tegen een voordelig tarief blijft u mobiel door een gelijkwaardig vervangende auto. Blijft u erop wachten en wilt u onze mooie omgeving ontdekken? Dan beschikken wij ook over gratis leenfietsen.

Personenauto leasen?

U kunt uw shortlease personenauto bij ons ophalen in Elspeet, Nunspeet en/of Putten. U kunt hier naar de beschikbaarheid informeren.

Bestelbus huren? Klik hier
Bakwagen huren? Klik hier
9 persoons bus huren? Klik hier