De nieuwe Opel Crossland


Crossland vernieuwd veluwe

De vernieuwde Opel Crossland in Elspeet, Nunspeet, Putten

De Opel Crossland is nu te vinden in Elspeet, Nunspeet en Putten bij uw Opel dealer Franken. Net als de nieuwe Mokka heeft de Crossland de nieuwe vizor van Opel, hiermee heeft de Crossland gelijk een hele andere uitstraling. Er is ook een hoogglanszwarte afwerking mogelijk voor het dak en eventueel de achterklep. Aan de achterzijde van de nieuwe Crossland zien we het kenmerkende Wing-design in combinatie met de LED achterlichten van Opel terug. Zo heeft dit nieuwe model van Opel een hele stijlvolle uitstraling.


De Nieuwe Opel Crossland prijzen en brochure

Klik hier voor de prijzen van de nieuwe Opel Crossland: Prijslijst en brochure Crossland

De Opel Crossland is natuurlijk ook interessant om te leasen. Heeft u advies nodig? Franken Lease helpt u graag verder op weg. Zo kunnen we voor u een passende offerte maken op zowel netto- als operational lease.

Wilt u de auto configureren naar uw wens? Geef de auto dan hier een leuke kleur, bijvoorbeeld Orange Fizz zoals hiernaast!

De Opel Crossland samenstellen

De Opel Crossland private lease vanaf € 309,-/mnd

Voor een vast bedrag per maand is Private Lease dé manier om zorgeloos auto te rijden. Onderhoud, banden en schades worden voor u geregeld vertrouwd en met de kwaliteit die u van ons gewend bent. U weet dus precies waar u aan toe bent, het enige wat u nog hoeft te doen, is tanken!

Private Lease Crossland

✅ incl. WA
✅ incl. CASCO
✅ incl. POI verzekering
✅ incl. reparatie en onderhoud
✅ incl. banden
✅ incl. verv. vervoer (>48 uur)
✅ incl. motorrijtuigenbelasting
✅ incl. Assistanceverv. vervoer

private lease opel crossland vanaf

De nieuwe Opel Crossland staat nu al in Elspeet, Nunspeet en Putten!

Proefrijden crossland
Opel Crossland proefrit
Opel Crossland elspeet nunspeet putten

Wilt u direct proef rijden met de vernieuwde Opel Crossland? Wij hebben de auto al voor u klaarstaan in onze showroom. Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen of laat hier uw gegevens achter om een vrijblijvende proefrit in te plannen.

    De informatie die u invoert wordt behandeld zoals in het privacybeleid staat beschreven.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer