De Nieuwe Opel Astra 2022 incl. prijzenDe Nieuwe Opel Astra Sports Tourer

Het is gewoon bijna ongelofelijk zo mooi de nieuwe Opel Astra Sports Tourer is geworden. Verbluffend is zelfs een understatement! Niet alleen het exterieur, maar ook het interieur van deze Astra Sports Tourer is prachtig geworden. Met het digitale Pure Panel als stralend middelpunt van de auto. De nieuwe Astra Sports Tourer is direct leverbaar in een plug-in hybride variant, dus je rijdt er prachtig bij. Op álle gebieden!


De nieuwe Opel Astra is er!

De volledig nieuwe Opel Astra 2022 is er! De Opel Astra L is compleet vernieuwd. Deze is geproduceerd onder de vleugels van Stellantis.

Koplamp opel astra 2022

Opel Astra L – mét Vizor

Net als de rest van zijn familie heeft de Astra het nieuwe familiegezicht van Opel: De Vizor. De grille is strak, stoer en vernieuwend.

Model aanduiding Opel Astra

De Astra in hybride?

Om maar met de deur in huis te vallen: Ja deze is beschikbaar. Voor het eerst in de geschiedenis van de Astra is er een Plug-in Hybride.

Velg nieuwe Astra L

Pure Panel Opel Astra L
Het Pure Panel gericht op de bestuurder

Nieuwe technieken van de Astra.

De voorkant met het typerende ‘Vizor’ van Opel is de basis van de nieuwe Opel Astra. We kennen dit gezicht al van de nieuwe Opel Mokka of de Crossland. De cockpit is volledig ingericht op de bestuurder en krijgt de benaming: Pure Panel. Fysieke knoppen zijn er ook nog voor o.a. de klimaatregeling. Bedieningsgemak is dus volop aanwezig!

Nieuwe mode
Wat we bij de voorgangers ook hebben gezien is de modelnaam op de achterklep. Ook hier is dit het geval, geheel volgens de nieuwe mode! De Opel Astra is ook met contrasterend dak te leveren. De nieuwe Opel Astra rolt in Duitsland van de band.


Welke motoren zijn er beschikbaar?

Onder de nieuwe Opel Astra zal het door Stellantis gebruikte EMP2-platform komen. Dit platform komt uit de keuken van Groupe PSA en zit ook onder de Peugeot 308 en DS 4. Qua motoren zullen we hoogst waarschijnlijk ook de sterke 1.2 drie cilindermotoren terug zien uitgevoerd met 110 of 130pk. De Hybrid versie zien we nu in ieder geval al bij de 308 terug met een Hybrid 225 en Hybrid 180. Respectievelijk hebben deze hybride motoren een vermogen van 150pk met een 12,4 kWh accu. De Peugeot heeft een reikwijdte van 60 kilometer elektrisch, naar verwachting zal de Astra dit ook kunnen gaan rijden.

De nieuwe Opel Astra Elektrisch is ook beschikbaar in 2022. Daarnaast zijn de volgende motoren leverbaar in het najaar 2021.


De nieuwe Astra L in het goud, mooi hè?

Zijkant Opel Astra L 2022
Strakke lijnen en een two-tone uitvoering
Hybride Opel Astra 2022
Stekkeren met de Opel Astra L? Geen probleem!

Prijzen en levering [UPDATE]

De prijzen van de nieuwe Opel Astra zijn bekend en beginnen vanaf €26.699. De hybride-variant is ook beschikbaar en de Opel Astra Hybrid (PHEV Plug-in) begint vanaf €34.899. De Astra en Astra Hybrid kan nu besteld worden bij Opel dealer Franken Elspeet, Nunspeet en Putten. De levering zou dan gaan plaatsvinden in de eerste maanden van 2022 zodat u als één van de eerste kunt rondrijden op de Veluwe met de nieuwe Astra!

Het huidige model staat ook nog op voorraad en is al beschikbaar vanaf €26.249. Er zijn interessante voorraadmodellen beschikbaar met super premies en/of registratiemodellen. Bezoek de pagina: Opel Astra. Of bekijk onze Astra occasions hier. De occasions kunnen zowel bij Elspeet, Putten of Nunspeet staan.


Blijf op de hoogte!

  De informatie die u invoert wordt behandeld zoals in het privacybeleid staat beschreven.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer


  Opel Astra 2022 bovenkant

  Over Autobedrijf Franken

  Autobedrijf Franken is sinds 1991 gevestigd in Elspeet, Nunspeet en Putten. Het is een full-service autobedrijf met o.a. verkoop van nieuw en gebruikte auto’s, een eigen leasemaatschappij, schadeherstel, reparatie en onderhoud. Franken is officieel Opel-dealer.

  Als eerste het nieuws lezen over de nieuwe Opel Astra? Houd onze pagina’s in de gaten en bezoek de website: www.autobedrijffranken.nl of ga rechtstreeks naar onze Opel website: https://opel.autobedrijffranken.nl/


  Laatste update 08-10-2021 13:52