Maatregelen Coronavirus


Maatregelen bij Autobedrijf Franken i.v.m. coronavirus

Gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers staan altijd voorop. Met z’n allen hebben wij de verantwoordelijkheid een bijdrage te leveren om deze situatie aangaande de volksgezondheid op te lossen. Daarom hebben wij vanaf heden een aantal maatregelen om onze klanten en medewerkers te beschermen, open te kunnen blijven en verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice en online werkplaatsplanner

Zoals de meeste van u al weten is onze haal- en brengservice gratis. Maak hier dan ook vrijblijvend gebruik van, ook als u verder weg woont. Onze medewerker zal indien gewenst ook in overleg een leenauto kunnen achterlaten. Onze leenauto’s zullen meer dan ooit worden schoongemaakt met extra aandacht voor alles wat vaak aangeraakt wordt (stuur, portieren, versnellingspook enz..)

U kunt ook online bij onze werkplaatsplanner een afspraak inplannen. Eventuele opmerkingen/vragen over uw auto en/of hygiëne kunt u ook hier stellen. Ter herinnering: heeft u uw zomerbanden al onder de auto zitten?

Schoon en hygiënisch

Het wassen van handen is al als vanzelfsprekend bij onze medewerkers. Tijdens de werkzaamheden en het verrijden van uw auto zullen zij daarnaast handschoenen dragen om verspreiding te voorkomen. Aan het einde van onderhoud wordt zoals gewoonlijk uw auto gewassen met extra aandacht voor plekken waar actief contact is geweest in het interieur.

Proefrit op locatie

Niet iedereen weet dat wij ook proefritten op locatie doen. Onze verkoopadviseurs verzorgen ook een proefrit aan huis zodat u niet op pad hoeft te gaan. Ook hier houden zij bovenstaande maatregelen in acht.

Hulp voor ondernemers

Wij beseffen ons dat er in de horeca maar ook andere branches bedrijven zijn die het zwaar te verduren krijgen. Komt u met uw bedrijf niet uit met de huidige kosten van het wagenpark of onderhoud? Wij denken mee met een gepaste oplossing voor uw bedrijf.

Wij vertrouwen op uw begrip voor deze situatie.
Autobedrijf Franken