Doe-het-zelf wasstraat


Auto wassen in Elspeet, Nunspeet of Putten

Franken heeft een doe-het-zelf wasstraat voor uw auto bij elke vestiging (Elspeet, Nunspeet of Putten). De wasstraten zijn 24 uur 6 dagen per week (zondag’s gesloten) geopend. Wij zorgen ervoor dat de borstel voor het wassen schoon en nieuw blijft zodat krasvorming geen kans krijgt.

Met de komst in 2020 van de doe-het-zelf wasstraat in Nunspeet is nu ook elke vestiging voorzien van een osmose installatie waardoor de auto vlekvrij opdroogt. Er is een compleet nieuwe wasmachine aangeschaft en zo een prachtige wasplek gecreëerd, deze is ook groot genoeg voor een bakwagen.

doe-het-zelf-auto-wassen-elspeet-nunspeet-putten
De Was Pas (WAP) voor Elspeet, Nunspeet en Putten


Was pas (WAP)

De betaling vind plaats door muntgeld, maar er kan ook een was pas worden aangeschaft, daarmee bent u goedkoper uit en muntgeld is dan overbodig. Bovendien is deze pas zowel te gebruiken voor Elspeet, Nunspeet en Putten. Zo blijft u gegarandeerd dat u op de Veluwe schoon kunt blijven rond rijden. 🙂

Cleaner

Elk van onze vestiging heeft een aparte spuitlans buiten staan zodat u kosteloos de auto kunt inspuiten. De cleaner zorgt ervoor dat remstof en vliegenresten makkelijk verwijderbaar zijn. Daarnaast zijn onze machines uitgerust met een rijk foam systeem zodat de auto met de hoge druk ingespoten kan worden. Na het wassen kunt u de auto afspuiten met osmose water zodat deze vlekvrij opdroogt. Onze wasstraten zijn uitgerust met een vloeistofdichte vloer. Daarnaast is de installatie voorzien van een milieu bewust systeem wat water bespaard.

We zien u graag terug met uw auto bij één van onze vestigingen in Elspeet, Nunspeet of Putten.