Maak kennis met de nieuwe Opel Grandland!


De nieuwe Opel Grandland is nu te bestellen bij Opel Franken. Met het nieuwe gezicht van Opel, de Vizor is dit er één die precies tussenin de nieuwe familie (Mokka, Crossland en Astra) past. De nieuwe Grandland is de elegante SUV van Opel – compleet uitgerust met de nieuwste innovatieve technologieën. Te denken aan het Pure Panel, een volledig digitaal instrumentenpaneel. Of de volledig adaptieve IntelliLux LED® Pixel Light met in totaal 168 led-elementen – 84 per koplamp!

Opel Grandland Vizor
Kenmerkend familiegezicht: Vizor
Opel Grandland Two Tone
Two-tone: blauw met zwarte daklijst

Première voor Opel: Nightvision

Nightvision

Voor het eerst zal Opel gebruik maken van Nightvision. Dit systeem kan voetgangers en dieren tot maximaal 100 meter detecteren om de bestuurder vervolgens te waarschuwen voor eventueel gevaar. Voor nog meer comfort en veiligheid is er semi-adaptieve Highway Integration Assist. Dit systeem houd de Grandland in het midden van de weg en remt bij zodat er voldoende afstand tussen de voorligger zit.


Sterk stukje Duits

De Opel Grandland wordt in Duitsland Eisenach geproduceerd. In de nieuwe Opel Grandland worden toonaangevende technologie en optimaal comfort gecombineerd met krachtige prestaties en een gedurfd ontwerp. De plug-in hybrideversies bieden niet alleen het acceleratievermogen van een sportwagen, maar ook emissievrije mobiliteit dankzij de elektromotoren en het regeneratief remsysteem. Dankzij de flexibiliteit van het voertuigplatform kunnen Grandland-klanten hun favoriete aandrijfsysteem kiezen: van efficiënte diesel- en benzinemotoren tot geëlektrificeerde plug-in hybrides. Dat hybride comfortabel rijden is, wisten we al. Maar nog meer comfort bied de Grandland door het Pure Panel: een heus cockpit met twee touchscreen schermen. Het omvat de nieuwste digitale technologie en levert de belangrijkste informatie. De twee displays verwelkomen de inzittenden en creëren een aangename sfeer. De centraal geplaatste touchscreen van maximaal 10-inch is naar de bestuurder gericht, die zich daardoor volledig op het rijden kan concentreren zonder zijn of haar ogen van de weg te halen.

Pure Panel Opel Grandland
Pure Panel Opel Grandland

Prijzen en levering

De Opel Grandland is al beschikbaar vanaf €34.999,- liever leasen? Dat kan! Vanaf €449,- per maand kan jij al in een gloednieuwe Opel Grandland rijden. Het beste van beide werelden? Maak dan de keus voor de Opel Grandland Hybrid. Deze uitvoering is verkrijgbaar vanaf €42.949 of €505 per maand met Private Lease.

Configureer de Opel Grandland snel want hij is direct te bestellen.

Het huidige model staat nog op voorraad en is al beschikbaar vanaf €34.699. Er zijn interessante voorraadmodellen beschikbaar met super premies en/of registratiemodellen. Bezoek de pagina’s: Opel Grandland X en Grandland X Hybrid. Of bekijk onze Grandland X occasions hier. De occasions kunnen zowel in Elspeet, Putten of Nunspeet staan.


Blijf op de hoogte!

  De informatie die u invoert wordt behandeld zoals in het privacybeleid staat beschreven.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer  Over Autobedrijf Franken

  Autobedrijf Franken is sinds 1991 gevestigd in Elspeet, Nunspeet en Putten. Het is een full-service autobedrijf met o.a. verkoop van nieuw en gebruikte auto’s, een eigen leasemaatschappij, schadeherstel, reparatie en onderhoud. Franken is officieel Opel-dealer.

  Als eerste het nieuws lezen over de nieuwe Opel Grandland? Houd onze pagina’s in de gaten en bezoek de website: www.autobedrijffranken.nl of ga rechtstreeks naar onze Opel website: https://opel.autobedrijffranken.nl/


  Laatste update 15-06-2021 16:33