9.4
uitstekend!
94
uitstekend!

Puzzelrit
​​​​​​​2024

Puzzel mee!

Rij en puzzel jij
16 maart mee?Zaterdag 16 maart hopen wij alweer de derde editie van de jaarlijkse Franken Autopuzzelrit te houden! Naast dat het een prachtige rit belooft te worden - uitgezet door de ervaren mensen van de Harderwijker Automobiel Club - is het vooral een gezellig evenement, waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan een goed doel.

.

Wat is de Franken Autopuzzelrit?


Voor onze relaties die nog onbekend zijn met het fenomeen volgt hierbij een korte uitleg: de Franken Autopuzzelrit is een tocht voor de relaties van Franken Automotive en voor andere geïnteresseerden. De route is van tevoren door de HAC bedacht en uitgezet. Het leuke en uitdagende van de puzzelrit is dat je van tevoren niet weet waar de route heen zal leiden. Om de deelnemers op de goede route te houden, ontvangt men kort voor de start drie formulieren, een routebeschrijving, een reglement en een controlekaart.

Wie kunnen deelnemen aan de Autopuzzelrit?


Iedereen mag meedoen aan de Franken Autopuzzelrit. Een ervaren instructeur geeft voorafgaand aan de rit een heldere uitleg over alles wat met puzzelritten heeft te maken. Aan het type voertuig worden geen eisen gesteld, je mag dus zowel met een nieuwe auto als met een oldtimer deelnemen. Uiteraard dient je auto wel aan de wettelijke voorschriften te voldoen. Voor het prijzenklassement geldt wel dat je een relatie van Franken Automotive moet zijn.

Praktische
informatie


Startpunt/finish: Franken Automotive in Elspeet

Starttijd: 16 maart 2024 - 13:00-13:30 uur

Deelname: uitsluitend via voorinschrijving

Voorinschrijving sluit: 12 maart - 15:30 uur

Kosten: €20,- per auto/voertuig

Inschrijven​​​​​​​

Schrijf je snel in voor de puzzelrit!


Wij kijken ernaar uit om jullie zaterdag 16 maart te mogen begroeten
en hopen op een mooi evenement. Schrijf je hieronder snel in.


Let op: geef voor het lunch/snackpakket eventuele allergieën e.d. aan ons door.
Schrijf in per voertuig: ​​​​​​​wilt u met meerdere voertuigen deelnemen? Vul dan per voertuig opnieuw het formulier in!