Auto kopen vanuit huis


online auto kopen occasion elspeet nunspeet putten


Waar wij in geloven..

Autobedrijf Franken gelooft niet in het kopen van een auto vanaf een plaatje. Waar wij wél in geloven is dat betrouwbaarheid, uitstekende service en een op een klantgerichte werkplaats-/verkoopafdeling in combinatie met een 6 maanden BOVAG- en 14 dagen omruilgarantie ervoor kunnen zorgen dat u het huis niet uit hoeft te gaan om uw volgende auto aan te schaffen. Zo dan.. Dat was nogal een zin! Natuurlijk laten we dit alles ook graag zien, dit doen we door middel van 5 stappen.
De juiste advertentie

Onze verkoopafdeling maakt de advertentie zo compleet mogelijk. Een uitgebreide foto rapportage in combinatie met het aanvinken van opties zorgen ervoor dat alles duidelijk is.

Onduidelijkheden? Verkopers William, Patrick, Adrie, Gerco en Erwin staan voor u klaar. Zit een optie er nu wel of niet op? Is de auto schadevrij? Wat is het onderhoud geweest? Vragen die wij direct kunnen beantwoorden – alles is inzichtelijk.

foto occasion kopen auto elspeet nunspeet putten

klaarmaken occasion kopen auto elspeet nunspeet puttenAuto inruilen

Alles van uw volgende auto duidelijk? Mooi! Onduidelijkheden? Wij kunnen de auto door middel van videobellen ook laten zien.

Auto inruilen?
Wij maken voor iedereen een passend voorstel. Geen één auto is hetzelfde daarom krijgt iedere auto bij ons de juiste aandacht.

Neem contact op of laat ons u terug- bellen/mailen of appen.
Proefrit aan huis

Alles is intussen naar wens maar hoe rijdt die ene auto nou? Ervaren, bekijken, ruiken, voelen enz.. Dat kan natuurlijk alleen door een proefrit.

Wij komen bij u aan huis om de auto te laten zien. Proefrijden is ook mogelijk zo weet u precies wat voor auto u aanschaft.

Geen proefrit nodig? Snel naar stap 4. 🙂

afleveren occasion kopen auto elspeet nunspeet putten


checklist fabrieksvoorschrift klaarmaken occasion kopen auto elspeet nunspeet puttenAflever klaarmaken

Alles is naar verwachting óf zelfs beter – nu snel rijden! Binnen één week kunt u bij ons gegarandeerd rijden.

Zowel optisch als technisch wordt de auto optimaal klaargemaakt. Gemaakte afspraken worden uitgevoerd. Wel zo prettig, u krijgt de BOVAG 40-punten checklist mee.

Daarnaast worden al onze auto’s volgens fabrieksvoorschriften klaargemaakt met gratis pechhulp.
Rijden maar!

Wij komen de auto gratis bij u thuisbezorgen. Liever kennis maken met ons team? Welkom!

Onze auto’s worden na aflevering geleverd met 6 maanden BOVAG garantie die in overleg ook in uw woonplaats te gebruiken is.

Auto voldoet toch niet helemaal zoals verwacht? Maak dan gebruik van onze 14-dagen of maximaal 500 kilometer omruilgarantie.

Zo verzekerd Franken u van uw auto naar wens!

aflevering leuk occasion kopen auto elspeet nunspeet putten

Voorraad nieuw & occasions

Onze voorraad nieuw kunt u hier vinden.
Onze voorraad gebruikt kunt u hier vinden.

Kopen vanaf een plaatje? Misschien kan het dan toch met de service van Franken. 🙂